• Описание
 • Програма по Дни
 • Пътешествието включва
 • В пътуването НЕ се включват
 • Резервация
 • ЧЗВ

Най-сигурното нещо е промяната, е написал Чарлз Дарвин преди повече от 160 години. Ако не сте опитвали да избягате през зимата от забързаната ни действителност, то сега ви се отдава тази възможност. Ето какво си мислех при последното си посещение във Венецуела:

‘’През последните десет дни в тази страна се питах, ако това е така, към какво се променя човешкият род? И кои са белезите на прогреса? Режисирано ли е случващото се или има собствена необяснима за човека логика. А колко различни са разбиранията за напредничавост или не? Венецуела е започнала съществуването си още през 1830 година, след разделянето на велика Колумбия. Страната има големи, почти необитаеми територии в Амазония, Канайма и Ориноко. След едно прилично за времето си състояние, повлияна от кубинската революция и противопоставянето между съветския и западния блок, след 1998 година Венецуела тръгвапо един странен път. В началото високите цени на петрола и резервите на страната осигуряват добър живот на обикновените хора, но постепенно нещата се влошават. Промени под знамето на революцията и привидното равенство между хората,на практика водят до заграбването на властта от малка група хора, гравитиращи около военните и козметични реформи основно целящи замяната контрола на чуждият капитал върху икономиката, с местен такъв.”

Предлагаме ви удобен начин да се гмурнете с директен полет от Мадрид до остров Маргарита. Настаняване в хотели четири звезди с All inclusive изхранване. Почивка и разтоварване на плажа в този Карибски остров и неповторимо бягство до най-високия водопад в света Анхел, намиращ се в националния парк Канайма. Можете да увеличите престоя на две или три седмици с необходимото доплащане. Ако имате въпроси сме на разположение. Никога преди тази страна не е имала толкова лесен достъп. Не се колебайте и се гмурнете в приключението.

 • При група с повече от 12 души, Космос Tравел осигурява водач.
 • Космос Травел може да съдейства за закупуване на самолетни билети до Мадрид и обратно.
 • По ваше желание може да удължите пакета с 1 или 2 седмици като ще получите оферта за доплащане.

Космос Травел осигурява възможност и за:

Почивка на остров Маргарита с полет - една седмица All Inclusive в хотел 4*

 • на цена от 1599 евро на човек в двойна стая.

Почивка на остров Маргарита с полет – две седмици All Inclusive в хотел 4*

 • на цена от 1999 евро на човек в двойна стая.

Доплащане за единична стая

- 1 седмица: 245 евро

- 2 седмици: 490 евро

-

Ден 1 (Четвъртък)

Мадрид - Остров Маргарита

Отпътуване от Мадрид в 14:00. Пристигане на летище Порламар и след среща с местния гид , трансфер до хотел 4* All inclusive вечеря и нощувка.

Ден 2 (Петък)

Остров Маргарита

Закуска и кратък инструктаж от нашия гид. Свободен ден за плаж и забавления. Обяд и вечеря.

Ден 3 (Събота)

Остров Маргарита

Закуска в хотела. Свободен ден, за да се насладите на хотелските удобства или екскурзия пожелание. Обяд и вечеря.

Ден 4 (Неделя)

Остров Маргарита

Закуска в хотела. Свободен ден, за да се насладите на хотелските удобства или екскурзия пожелание. Обяд и вечеря.

Ден 5 (Понеделник)

Остров Маргарита – Национален парк Канайма


Закуска и трансфер до летището, за полет до Канайма с продължителност 1 час. След кацане трансфер до вашия лодж и след настанявне, вкусен, тадиционен Венецуелски обяд в Чуруата Ла Лагуна. Следва екскурзия до водопадите Сапо, Хача и Голондрина с куриара - типична лодка за обитателите на района. Ще плаваме през лагуната, наслаждавайки се на уникално преживяване. Ще преминем през красиви водопади, заредени с магична хилядолетна енергия. Връщаме се в лоджа, след което ще се срещнем с местното население на Канайма, племето Пемон, за да се насладим на културно шоу и да си купим произведения на местните занаяти. Вечеря и кратка беседа за утрешната ни екскурзия до водопад Анхел.

Ден 6 (Вторник)

Канайма – Водопад Анхел


Днес ще закусим доста по-рано от обикновенно в 04:00, за да можем в 04:45 да потеглим за Пуерто Укайма. Там ще се качим на лодките куриара, които са единственото средство за траспорт по реката. Плаване 35 минути по река Карао, докато стигнем пристанището Маупа. След като слезем от лодката ще имаме 45 минути преход, докато слънцето изгрява и наоколо се появяват магичните Тепуи. След тази разходка отново се качваме на лодките куриара, за да потеглим към Исла Оркидеа (1 час и 45мин), където ще пристигнем в нашия лагер и ще хапнем лека закуска, а след това продължаваме по река Чурун (около 2 часа). В тази зона, ако нивото на водата е спаднало, ще се наложи да слезем от лодката, за да може да се намали теглото и да си помогнем с придвижването й до следващата точка. В 11:30 сутринта ще пристигнем в Исла Ратон, където е разположен лагера на водопада Анхел. Предстои ни незабравимо преживяване. Съзерцавайки величието на водопада започва нашият едночасов преход със средно ниво на трудност и през дълбоката тропическа джунгла с уникална флора, се изкачваме до Ел Мирадор. Това е емблематична точка от което се правят страхотни снимки, усещайки дъха на падащата вода. Който желае може и да се изкъпе. След почивка за наслаждение от мига тръгваме наобратно към лагера Исла Ратон, където ще ни очаква топъл обяд приготвен от местните жители. След обяд потегляме към хотела, минавайки по същия маршрут, по който дойдохме, но без да спираме на остров Оркидеа. Пристигане в хотела около 17:30. Вечеря и концерт на детски ансамбъл Пемонес.

Ден 7 (Сряда)

Канайма – остров Маргарита

Закуска. Посещение на красива градина от Орхидеи. Там ще се насладим на 5000 м2 посветени на изучаването и култивирането на това растение, както и над 20 000 растения, подредени естествено в рамките на тропическата гора. Следва трансфер до летището за полет обратно до остров Маргарита. Кацане и трансфер до хотела. Останалата част от деня ще бъде свободна с възможност за плаж и обяд в ресторанта. Карибско вечерно шоу с музика на живо и парти до 3 часа сутринта в голямата зала Ла Мареа.

Ден 8 (Четвъртък)

Дата : 02/11/2023

Остров Маргарита – Мадрид

Закуска и обяд в хотела. Релакс и спа, за всеки който пожелае. Освобождаване на стаите в 14:00ч. и трансфер до летището за полет до Мадрид.

Ден 9 (Петък)

Мадрид

Пристигане в 10:00 сутринта на летището в Мадрид.

 • Самолетен билет – Мадрид – О-в Маргарита – Мадрид

 • Посрещане на летището Порламар

 • Всички летищни трансфери на о-в Маргарита и Канайма

 • Престой в 4 звездни хотели с изхранване All Inclusive (без алкохолни напитки в Канайма)

о-в Маргарита:

- Ecoland, Palm Beach Plus

- Particulier by Miragua

Канайма:

- Campamento Canaima

 • Ползване на шезлонг, чадър и хавлия предоставена от хотела

 • Самолетен билет до о-в Маргарита - Канайма – о-в Маргарита

 • Екскурзия до водопадите Сапо, Хача и Голондринас

 • Целодневна екскурзия до водопад Анхел

 • Концерт на оркестъра и Хора на децата на Пемон.

 • Посещение с екскурзовод до градината на орхидеите Енрик Граф

 • Историческа обиколка до столицата на о-в Маргарита, Ла Асунсион с посещение на катедралата, музея и замъка на Санта Роса.

 • Вечеря и Карибско парти

 • Медицинска застраховка за целият ви престой във Венецуела

- Бакшиш за местния шофьор и гид

- Лични разходи

- Доплащане за настаняване в единична стая 245 евро

Please wait...

Няма намерена информация