Rual Travel


ЗА КОМПАНИЯТА


  • Туристическа агенция “Руал Травел” е създадена през 1991 г и е лицензиран туроператор и турагент, специализиран в организиране на екскурзии и почивки в чужбина.Фирмата урежда автобусни и самолетни екскурзии и почивки в чужбина и предлага богат и разнообразен продукт, задоволяващ най-широк спектър от интереси. Тяхните турове в Европа са с богати маршрути, включващи различни градове и забележителности. Това са прекрасни културни турне, които запознават участниците в тях с историята, паметниците, архитектурните забележителности и музеи на страните и градовете, включени в програмите.

ПРОДУКТИ


“Руал Травел” предлага индивидуални пакети за самолетни почивки и автобусни почивки или екскурзии до всички точки на земното кълбо.

Пакетите могат да включват самолетен билет, нощувки в хотели по избор на пътуващите, трансфери, екскурзоводски услуги от местни екскурзоводи и пр.

“Руал Травел” предлага на своите клиенти круизи, някои от които с най-луксозните лайнери, които кръстосват в момента световните морета.

Предлагат са настаняване в хотели и обслужване (трансфери, рент а кар, билети за влакове, резервации и закупуване на билети за театър, опера, резервации за ресторанти, кабарета и нощни заведения, асистанс на български на място и пр.) на бизнесмени и туристи при пътуванията им в чужбина.

“Руал Травел” се занимава и с инсентив туризъм – организира симпозиуми, конгреси, семинари и пр. работни срещи в чужбина и в България, като винаги успява да отговори на изискванията на своите клиенти.

Източници на съдържание: rual-travel.com